گامانایف ایکون ششمین نسل از فناوری گامانایف Leksel با بیش از ۶۰ سال تجربه است. این دستگاه دقیقترین، انعطافپذیرترین و ایمنترین دستگاه خانواده گامانایف Lekselاست.
گامانایف یکی از تکنیکهای رادیوتراپی استریوتاکتیک داخل جمجمه است که درمان تومورهای مغزی و سایر ناهنجاریهای مغزی را به عنوان بخشی از رادیوتراپی انجام میدهد. در رادیوتراپی گامانایف، بافتهای هدف در یک جلسه دوز بسیار بالایی از تابش دریافت میکنند، در حالی که بافتهای مجاور تنها در معرض تابش ناچیزی قرار میگیرند. هدف از این عمل متوقف کردن رشد تومور است.
درمان با توجه به نیازهای خاص بیماران به طور بخصوص برنامهریزی شده است و این روند شخصیسازی شده بسیار ساده، سریع، قابل اعتماد، ایمن و مستقیم است. نرم افزارکامپیوتری گامانایف ، برنامه درمانی را به لیستی از دستورالعملهای ساده جهت هدایت پرتوهای گاما به هدف، تقلیل میدهد.
درمان با قرار دادن قالب استریوتاکتیک روی سر بیمار شروع میشود. این کار به راحتی در عرض چند دقیقه انجام میشود و فقط به بیحسی موضعی احتیاج دارد. پس از نصب قالب، یک روش تصویربرداری مناسب برای آسیب شناسی بیمار (به عنوان مثال MRI، سی تی اسکن، آنژیوگرافی) انجام میشود. این مطالعات یک نقشه بسیار دقیق از مغز ایجاد میکنند. سپس با استفاده از برنامهریزی کامپیوتری برنامهای ویژه برای درمان با دقت بالایی تدوین میشود. این درمان با دقت کمتر از میلیمتر و در عین حال محافظت از مغز و بافتهای عصبی اطراف با ایمنی بالا انجام میشود. درمان معمولاً طی مدت زمان ۳۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم انجام میشود. زمان درمان فقط برای تعداد کمی از بیماران با شرایط خاص کمی طولانیتر است. همزمان با انجام روند درمان، بیمار با آرامش روی صندلی استراحت میکند و موسیقی گوش میدهد. پس از معالجه، قالب برداشته میشود و بیشتر بیماران در همان روز از بیمارستان مرخص میشوند. برخلاف سایر روشهای جراحی پس از انجام گامانایف نیازی به بازگشت مجدد به بیمارستان نیست. بیماران پس از انجام این درمان، میتوانند زندگی روزمرهی خود را مانند روزهای قبل زندگی خود ادامه دهند.
گامانایف یک روش درمانی بدون درد و خونریزی برای تومورهای مغزی و سایر ناهنجاریهای مغزی است. مزایای درمان گامامایف به شرح زیر است:
بیماران مبتلا به تومورهای خوشخیم مغزی:
بیماران مبتلا به ناهنجاری عروق خونی:
بیماران مبتلا به تومورهای بدخیم:
بیماران مبتلا به بیماریهای عملکردی:
بیماران مبتلا به اختلالات حرکتی:
بیمارانی که از عمل جراحی باز خودداری میکنند:
دپارتمان مجهز به فناوری: بیمارستان آلتونیزاده آجیبادم